Kaptena

Hem / Kunskap

Fem kommande noteringar i närtid är Hilbert Group, CS Medica, Söder Sportfiske, Kiliaro och Kjell & Company.

Hilbert Group – Verksamt inom kryptovalutor via ett flertal finansiella vertikaler; asset management, proprietary trading, aktieinvesteringar och data/analys. Noterar sig på First North senare denna månad utan att göra någon publik emission innan.

CS Medica – Ett medicinskt cannabisbolag som har åtagit sig att utveckla, tillverka och kommersialisera receptfria medicintekniska produkter som innehåller cannabinoider. Gör just nu en noteringsemission på 22,3 miljoner danska kronor och noterar sig sedan på Spotlight den 14 september.

Söder Sportfiske – Ett sportfiskeföretag i Norden med en etablerad omnikanalplattform som inkluderar såväl e-handel som fysisk handel för sportfiske. Inleder inom kort ett noteringserbjudande på 93 Mkr bestående av befintliga aktier och noterar sig sedan på First North. Cervantes Capital, Cliens Kapitalförvaltning och samt Grenspecialisten har åtagit sig att förvärva aktier i erbjudandet till ett värde om cirka 31 Mkr.

Kiliaro – Erbjuder en tjänst där privatpersoner kan lagra sina bilder och filmklipp från mobilen och dela dem med vänner. Nu har Dividend Sweden preciserat tidsplanen för noteringen till tidig höst.

Kjell & Company – Säljer hemelektroniktillbehör via butiker och internet. I veckan skrev Di att ledningen är ute och träffar potentiella investerare och att en börsnotering kan ske under tidig höst. Bolaget ägs idag till 71 % av FSN Capital och resten ägs av grundare och ledning.

Källa: https://www.nyemissioner.se/nyheter/fem_kommande_noteringar_i_naertid/1151

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *