Kaptena

Hem / Kunskap

Gråhandlare plockar in fler onoterade aktier.

Tioex, som bland annat förmedlar Klarna-aktier, lägger till lastbilsuppstickaren Einride i sitt utbud. Den onoterade marknaden är säkrare i dagens volatilitet, menar bolagets vd Johan Hägglund: ”Det är fördelen med onoterat, att det inte är lika svajigt just från dag till dag.” 

Tioex, som har en affärsidé som går ut på att mäkla aktier i onoterade bolag, gjorde det möjligt för 120 medlemmar att köpa andrahandsaktier för 20 Mkr i Einride, bolaget som utvecklar självkörande eldrivna lastbilar. 

Minsta insatsen för medlemmarna som investerat låg på 100.000 kronor och den största på uppemot en miljon kronor.

Vill du också investera i svårtillgängliga onoterade aktier, kontakta Johan Hägglund på:
johan@tioex.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *