Kaptena

Hem / Kunskap

Fyra bolag aktuella för notering. High Coast Distillery är aktuella med en direktnotering, medan Västra Hamnen Corporate Finance, Sensidose och Job Solution är aktuella med IPO:s.

High Coast Distillery – En producent av single malt whisky vid sitt destilleri i Bjärtrå. Har tidigare handlats på Pepins Alternativa, gör nu en direktnotering på First North den 21 april.

Västra Hamnen Corporate Finance – Ett värdepappersbolag som bistår företag och dess ägare med rådgivning i samband med företagsaffärer i Sverige och Danmark. Noterar sig på First North den 6 maj och inför detta säljer huvudägaren aktier för 21 Mkr. Teckningsperiod 19-29 april.

Sensidose – Har utvecklat ett system för individualiserad dosering av tabletter, en medicinsk behandling med hjälp av en för patienten förprogrammerad doseringsapparat. Noteras på Spotlight den 10 maj och gör en noteringsemission på 24,2 Mkr inför det. Teckningsperiod är 19 april – 3 maj.

Job Solution – Bedriver verksamheter inom rekryteringsbranschen. Sedan starten har bolaget varit fokuserat på branscherna samhällsbyggnad, infrastruktur och industri. Bolaget har idag verksamhet i två länder, Sverige och Norge, inom segmentet ”Search och Headhunting”. Noteras på First North den 17 maj och gör inför det en noteringsemission på 15 Mkr. Teckningsperiod är 19 april – 3 maj.

Källa: nyemissioner.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *