Kaptena

Hem / Kunskap

Polynom Investment genomför just nu nyemission.

Meddelande från Polynom Investment till potentiella investerare:

”Vår emission är offensiv då vi siktar på att rekrytera uppåt 1000 nya delägare. Polynoms mål är att demokratisera tillgången till den sorts exklusiva investeringar som normalt endast går till folk som har rätt kontakter, kompetens och kapital. Om du kan navigera rätt i vår värld av private placements, pre-IPOs, brygglån och riktade emissioner bör du över tid kunna generera en avkastning som är betydligt högre än vad en normal svensk brukar kunna få på mer konventionella investeringar som t ex aktiefonder.

Polynom har mycket bra riskspridning i vår portfölj med närmare 100 innehav. Trots vår stora bredd har våra delägare fått mycket högre avkastning än Stockholmsbörsen de sista åren.

Minsta investering för att vara med i Polynom är endast 52 380 SEK vilket medför att ganska många har råd att vara med. Detta är en utmärkt chans för dina vänner och bekanta att vara med på ett hörn i vår speciella värld. De bör dock anmäla intresse själva eller delta på någon av våra digitala träffar. Se nedan.

Emissionen

Teckning i emissionen sker via Nordic Issuing. Du hittar teckningssidan här →

Vi har ett par digitala träffar bokade för att prata specifikt om emissionen samt besvara frågor. Dessa tillfällen får du gärna boka dig till nedan:

Efteråt hittar du en inspelning av båda mötena här →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *