Kaptena

Hem / Kunskap

Byrånätverket The North Alliance förvärvar Uppsalabaserade apputvecklaren App Shack

The North Alliance, NoA, har under flera års tid förvärvat en rad byråer med olika inriktning och nu senast App Shack. Bland de svenska byråerna i nätverket finns bland andra Åkestam Holst, Bold och Ignite. NoA har idag 22 nordiska byråer i sitt nätverk, skriver Breakit.

Med förvärvet av App Shack, en ledande apputvecklare, har NoA flyttat fram sin position.

– Vi är oerhört glada att välkomna App Shack till NoA-familjen. Förvärvet kommer att fördjupa vår kompetens inom tech och lägga till spetskompetens inom appar till NoA:s erbjudande. Det kommer att säkerställa att våra kunders kunder får en ännu bättre digital upplevelse, säger Jonathan Pettersson, VD för NoA Sverige, i ett pressmeddelande.

Läs nyheter om onoterade bolag på Kaptena.