Kaptena

Hem / Kunskap

Betalteknikbolaget Surfboard Payments har tagit in 11 miljoner kronor i en övertecknad runda

Pengarna ska användas för att i en snabbare takt lansera bolagets betalningslösningar på marknaden, skriver Surfboard Payments i ett pressmeddelande. Bolaget skriver även att värderingen från tidigare kunde behållas som en följd av den höga efterfrågan bland investerare att delta.

”Vi är glada över att ha genomfört denna finansieringsrunda med så starkt stöd från våra investerare. Överteckningen och det orubbliga stödet från våra investerare är ett bevis på vårt teams hårda arbete och hängivenhet. Vi har nu intagit en stark position för att lansera våra betalningslösningar på marknaden och därmed tillfredsställa det behov av betalningsinnovation inom butik som så länge funnits”, säger bolagets VD Christopher Lindfeldt i pressmeddelandet.

Surfboard Payments anger inte värderingen. Men enligt Breakit uppgår den till 235 miljoner kronor och bland investerarna återfinns Inge Heydorn, partner på GP Bullhound.