Kaptena

Hem / Kunskap

Erbjudande att investera i nyemission

Dags för en spännande nyemission, där du har chansen att investera i ett ambitiöst fintech-bolag. Fintech-bolaget – som har ett flertal välrenommerade ägare – erbjuder skräddarsydda betalningslösningar till stora globala företag med komplexa transaktionsbehov. Bolaget verkar inom två affärsområden: Financials och Supplychain.

Inom Financials Financials har bolaget utvecklat en produkt som kombinerar flera funktioner och tjänster för att skapa en integrerad och effektiv betalningslösning för företag.

Inom Supply-Chain vänder sig bolaget till globala fraktbolag, där deras produkt hanterar insamling av skatter från privatpersoner och erbjuder en helhetslösning för hantering av fraktkostnader och tullavgifter.

Bolagets styrkor:

• Automatisering av inkommande betalningsflöden och uppdelning av utgående betalningar (automatiserad Treasury-funktion) som är skräddarsydda för företagets behov, inte bankernas
• Snabbare in- och utbetalningar genom partnersamarbeten jämfört med traditionella banker
• Mer kostnadseffektiva valutaväxlingar och internationella betalningar, samt konkurrenskraftiga transaktionskostnader

Vill du veta mer om bolaget och erbjudandet?

Som en följd av gällande regelverk måste man först bli medlem i Kapnet (kostnadsfritt) för att få all information. Därefter får du ta del av det samlade erbjudandet.

Så gör du

För att gå med i Kapnet samt ta del av erbjudandet och villkoren i sin helhet vänligen logga in på kapclear.se med BankID och tryck på ”Mina investeringserbjudanden”.