Kaptena

Hem / Kunskap

Investerare tycker till om Kapsure – ”ISK” för onoterat

Kapsure är vår kapitalförsäkring för onoterat, som under åren har hjälpt över 4 000 investerare att skydda vinster från 30 procent kapitalvinstskatt. Vi pratade med två av dem för att höra hur de upplever tjänsten.

Peter Harrysson har använt Kapsure sen 2016,  då han började intressera sig för onoterade bolag.

– Jag hade lite vänner i branschen och fick tips från en som hade använt Kapsure, berättar Peter. Så jag fick kontakt med Jesper på Kaptena som fick mig att testa.

Vi på Kaptena satsar alltid på att erbjuda smidiga lösningar med personlig service, för att kunna komma igång så snabbt och enkelt som möjligt.

– Det var jättesmidigt direkt från början. Jesper var nästan ensam på bolaget på den tiden, men jag fick toppenbra service från honom. Över tid har Kaptena växt och jag har fått prata med flera i teamet, men jag upplever alltid kommunikationen som positiv. Jag kan ringa eller mejla och får alltid tydliga svar.

Skydda dina vinster från 30 procent kapitalvinstskatt

Kapsure är en okomplicerad tjänst. Den stora fördelen är att den skyddar vinster från 30 procent kapitalvinstskatt – precis som en ISK. Svårare än så behöver det inte vara.

– Det behövs ju inte jättemycket kommunikation med teamet. Kapsure sköter sig självt. Jag sparar 30 prrocent på mina vinster och är jättenöjd med det. Jag har tipsat flera stycken i mitt nätverk, och många har börjat använda Kapsure. Så jag rekommenderar gärna Kaptena och Kapsure till andra investerare!

Björn Back: “Aldrig något krångel”

Björn Back är en privat investerare som började använda Kapsure 2017  tack vare ett tips från Nordnet.

– Jag hade Nordnet som bank, och när jag nämnde att jag letade efter en lösning som en kapitalförsäkring för onoterat, så rekommenderade de Kaptena och Kapsure, berättar Björn.

När du använder Kapsure för dina investeringar får du en av våra samarbetspartners som depåinstitut, och i Björns fall var det smidigt nog Nordnet som blev hans väg in.

– Jag har haft bra kommunikation både med Nordnet och Kaptena genom åren. De har varit öppna och transparenta med avgifter, villkor och hur det fungerar. Med andra finansiella aktörer kan det hända att man blir överraskad ibland, och saker dyker upp, men här är det aldrig något krångel.

Enkel tjänst med kundnära service

Vi värdesätter vår service till våra kunder, och drivs av att se andra lyckas. Därför prioriterar vi alltid god service till våra kunder.

– Kaptena känns verkligen kundnära. De lyssnar och finns till för sina kunder. Men det har inte krävts mycket dialog eftersom Kapsure i princip sköter sig självt.

I slutändan är Kapsure en enkel tjänst som egentligen bara skapar fördelar för användaren.

– Jag har varit jättenöjd med både tjänsten och samarbetet. Så pass att jag nu har börjat använda Kaptenas andra tjänst, Kapclear, som digital aktiebok till ett par bolag. Jag känner ett väldigt starkt förtroende för Kaptena.

Är du nyfiken på att börja använda Kapsure, och skydda vinster och från 30 procent kapitalvinstskatt?

Läs allt du behöver veta om tjänsten här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *